Gjør garderoben vinterklar

TA EN SKIKKELIG OPPRYDDING I GARDEROBEN

Nå er høsten her og det er perfekt å ta en skikkelig detox i garderoben. Pakke bort sommertøyet, og ta frem deilig strikk og vintergarderoben. Men også benytte anledningen til å få ryddet skikkelig opp, gi bort alt man ikke bruker – slik at de tingene man er mest glad i får komme til sin rett.

– Når du pakker bort sommertøyet og tar frem vintertøyet, gå gjennom alt tøyet og gi bort det du ikke bruker. Er det noen ting du er veldig usikker på, legg det i en eske, sett den bort en måneds tid – så tar du esken frem igjen, da finner du fort ut om det er en keeper, eller noe du du kan gi videre. Vil du ha flere tips til detox av garderoben, så finner du det her!

– Sjekk gjerne over vintertøyet før du legger det inn i klesskapet, gå over strikkegensere for å fjerne nupper og stryk de klærne som trenger det.

– Organiser og lag et godt system i vintergarderoben din. Når det er enkelt å finne frem og se alle klærne sine, så er det også mye enklere å velge hva man skal ha på seg når man står foran klesskapet på morgenen!

– Er det fortsatt litt trangt i garderoben etter at du har ryddet? Vi elsker tynne stålhengere, de tar langt mindre plass enn vanlige hengere – slik at du får plass til mer hengende tøy! Kan kjøpes hos Granit blant annet.

– Er det noe du mangler? Trenger du kanskje noen nye freshe basics, litt nye sokker, undertøy eller en ny strikkegenser? Skriv alt ned på en liten liste, så vet du hva du skal være på utkikk etter!