Lyst på noe digg?

DIGGE MAISKOLBER MED CHILIMAJONES

Før de ferske maiskolbene forsvinner fra butikken må du teste ut en deilig liten snack. Maiskolber med hjemmelaget chilimajones er innmari godt og blitt en favoritt hos alle oss.

Sett disse ingrediensene på handlelisten neste gang du er i butikken da vel!
Du trenger:
Maiskolber
En halv tube majones
2-3 ss gresk yoghurt
Chiliflak
1 chili
Koriander
1 Lime
En liten bit ingefær
Sweet chili saus
Salt
Pepper
Smør

Start med å smelte smør og putt oppi chiliflak og salt, denne blandingen skal du bruke til å pensle godt over maiskolbene før og under grilling. Har du tatt inn grillen for sesongen kan du grille maisen i ovnen på ca 220 grader i 10-15 minutter, husk å følge godt med! Maisen griller du til den har blitt gyllen og fin i fargen.

Mens maisen gjør seg klar, kan du lage en chilimajones (som vanlig er denne laget litt på slump, så smak deg til). Bland sammen majones, gresk yoghurt, en finhakket chili og saften av en halv lime. Smak til med sweet chili saus, revet ingefær, salt og pepper. Ha gjerne i noen blader med koriander for ekstra god smak. Og riv opp masse deilig parmesan til å strø over!

Dette er så godt! Håper det blir en favoritt hos deg også!