DIY badesalt med lavendel

DEILIG BADESALT DU ENKELT KAN LAGE SELV

Hva er vel bedre enn å komme inn til et varmt karbad, når høstvinden suser utenfor? Ikke så mye, spør du oss. Og vi liker å gjøre karbad litt ekstra hyggelig med levende lys og produkter som både lukter godt, og gjør godt. Og da er dette badesaltet midt i blinken! Det er superenkelt å mikse sammen selv, alt du trenger er Epsomsalt og lavendel. Her har vi vært ute i hagen og hentet lavendel som begynner å komme litt på hell for sesongen, tatt den inn og latt den ligge og tørke litt før du blander den sammen med Epsomsalt. For ekstra deilig duft så har vi brukt Epsomsalt med eukalyptusduft som vi fant hos Life.

Hvis du har en krukke med kokosolje stående på badet, så kan du også ta en håndfull med badesaltet og blande med litt kokosolje – så har du en superdigg kroppsskrubb.

Du lurer kanskje på hvorfor vi er så glade i Epsomsalt, det kan du lese mer om her.