Endelig er det høst

VI ØNSKER HØSTEN VELKOMMEN – OGSÅ PÅ SOVEROMMET

Du kjenner den kanskje du også? Den krispe luften som smyger seg inn gjennom gardinene på soverommet på denne tiden, og som gjør det ekstra deilig å krype inn i en deilig oppredd seng. Det er noe av det beste vi vet.

Nå når høsten er her er det også tid for en liten oppgradering av soverommet og vi har redd opp verdens deiligste seng med Høie sin nye høstkolleksjon. Her kan du leke deg med forskjellige mønster, farger og tekstiler, og lage et sovemiljø som passer for deg og som gjør det ekstra digg å hoppe i senga etter en lang dag.

Her har vi valgt å mikse to ulike sengetøy for å få litt ulike farger og teksturer. Vi har kombinert to deilige høstfarger i sengesettene Amanda i blått og Mira i brunt. Fremfor å bruke det «vanlige» hvite lakenet har vi valgt et brunt Mira laken og vi har kombinert det med Una hotellputer i matchende farge, men i litt annen tekstur. Det gir en litt røff miks av materialer og mønster som vi liker så godt.

Sengetøyet i myk sateng av 100% bomull er som en drøm som legger seg lett rundt kroppen, og gir deg en siste klem før du sovner, eller før du skal stå opp og møte en ny dag.

Finnes det noe bedre enn å legge seg i fresht, nytt sengetøy? Her kan man nyte late helgemorgener med frokost på senga eller bare krype opp med en deilig bok eller film på kvelden. 

Sjekk ut alle nyhetene fra Høie her. Det er så mye lekkert!