Afternoon Tea på Hotel Bristol

EN SMAK AV BRITISK LYX MIDT I OSLO

Har du lyst på et lite avbrekk fra hverdagen? Da er det utrolig hyggelig å møtes til Afternoon Tea på Hotel Bristol. Vi i redaksjonen er jo som kjent veldig glad i te, og har lenge snakket på at dette hadde vært en hyggelig ting å gjøre sammen. Hele opplevelsen føles som man kommer inn i en verden der tiden har stått stille.

På Hotel Bristol får man oppleve en klassisk Afternoon Tea, med et stort utvalg deilige teer, etasjefat fylt opp med minisandwicher, nybakte scones med hjemmelaget syltetøy og clutted cream og utsøkte kaker og hjemmelaget sjokolade fra hotellets eget konditori.

Hvis dere er en liten gjeng som vil teste ut Afternoon Tea, så anbefaler vi å bestille litt forskjellige teer – slik at dere får smakt på det gode utvalget!

Det hele toppes med de deilige små munnfullene fra Hotel Bristol sitt eget konditori. Vi drømmer fortsatt om den fantastiske lille sitronterten med marengs!

En skikkelig fin ting å finne på sammen! Hvis du vil teste ut Afternoon Tea på Hotel Bristol, så husk å booke i forkant, det kan du enkelt gjøre her. En opplevelse som føles som en liten getaway til London, midt i Oslo.