Your daily feel good tips

GALLERI, BUTIKK OG GRØNN KAFÈ I ETT

Kan du tenke deg et kreativt felleskap der man finner håndplukkede fantastiske og særegne skatter (i stor grad vintage), et sted der man kan oppdage unge, kule kunstnere og designere og i tillegg få servert skikkelig fresh vegansk mat basert på lokale råvarer – vel det er akkurat det du finner hos Sorgenfri!

En skikkelig kul plass som alltid er gøy å stikke innom! Utstillingene i galleridelen skiftes ut med jevne mellomrom, og vi elsker hvordan de har forvandlet dette lille hjørnelokalet til et sted proppet med kreativitet og inspirasjon. Akkurat nå er det Oslo Design Fair som har utstilt et håndplukket utvalg fantastisk norsk design hos Sorgenfri. Denne utstillingen står kun ut denne uken, så vær rask hvis du vil ha den med deg!

De kule, rustikke lokalene huser også en egen grønn kafé drevet i samarbeid med Grønn mat. Her finner du blant annet freshe smoothiebowls, deilige juicer og digge varme drikker slik som en grønn matcha latte, eller en blå spirulina latte. Yummie!

Alt som Grønn mat lager er 100% vegansk, glutenfritt og basert på hovedsaklig lokale råvarer.

Har du lyst til å ta turen innom Sorgenfri? Du finner de i Sorgenfrigata 16 på Majorstuen.