DIY Honey & Oat Face Mask

LAG DEG EN DEILIG ANSIKTSMASKE SELV

Har du lyst på litt egenpleie i dag? Smell sammen en deilig ansiktsmaske av det du finner i kjøkkenskapene! Her har du oppskriften på en deilig maske som gir huden en liten boost med fuktighet og glød. Bland sammen et par spiseskjeer yoghurt naturell (velg gjerne Biola sin, som inneholder melkesyrebakterien lactobacillus acidophilus som skal ha en ekstra gunstig virkning på huden), med et par spiseskjeer honning og et par spiseskjeer havregryn.

Honning er kjent for å ha en fuktighetsgivende effekt på huden, og både yoghurten og havre sies å virke beroligende – samtidig som havregrynene gir en mild peelende effekt. Bland ingrediensene sammen, påfør på huden og la masken virke et kvarters tid før du masserer masken godt inn i huden, så skyller du den av med lunkent vann. Så enkelt lager du en deilig pleiende maske for huden!