When in Paris

HER VIL VI BO NESTE GANG VI ER I PARIS 

«Hoy means TODAY in Spanish. This very day, the present moment»

Etter litt scrolling på instagram og dagdrømming til Paris kom vi over dette nydelige hotellet, Hôtel Hoy Paris. Vi ble umiddelbart bergtatt av den fine feeden som fylles med vakre bilder fra hoteller, maten de serverer, yoga og små øyeblikk som fanges.

I hvert av de 22 rommene finnes det naturlige luftrensere, dansestenger for enkel strekking og et yogasett for personlig trening. Rett og slett et lite drømmehotell for avslapping og ro. Vi tror virkelig på at dette stedet kan gi deg en skikkelig hvilepuls, hit vil vi dra så fort det lar seg gjøre!

Yogakursene på HOY ledes av YUJ YOGA, det første oppvarmede studioet under infrarødt lys i Frankrike! Det høres helt fantastisk ut. Timene er åpne for hotellets gjester, lokalbefolkningen og besøkende. Du trenger ikke være en yogini for å gå på kursene, de har noe som passer alle.

I restauranten MESA de HOY tilbyr de plantebasert mat inspirert av latinamerikanske røtter. De bruker også lokale råvarer, og samarbeider med små uavhengige produsenter så langt det er mulig.

Du finner de på instagram her!