Look, it’s a mini kiwi!

VI HAR FÅTT OSS EN NY FAVORITT I FRUKTHYLLA!

Hvor cute er vel ikke disse mini kiwiene, eller kiwibær som de egentlig heter? Vi har fått skikkelig oppheng på disse, og har alltid en pakke i kjøleskapet så lenge sesongen varer (vi samarbeider med Bama på dette innlegget og de kunne fortelle oss at kiwibærene bare er tilgjengelig i butikkene i 7-8 uker i september/oktober) – så vi nyter de nå så lenge vi kan!

De smaker veldig likt som vanlig kiwi, bare hakket søtere og du kan spise de hele uten å fjerne skallet. Kiwibærene har blitt et fast innslag til frokosten eller kveldsmaten, vi bruker de som topping på granola, grøt, yoghurt eller smoothiebowl.

Men det er ikke bare til frokosten vi bruker kiwibærene, de er også supre til:

– spise som snack! Siden de kan spises med skallet på så er de superdigge å mumse på når du vil ha noe godt!

– å pynte kaker, pavlova og desserter

– bruke i en kanne for å smaksette vann, vi har en kanne deilig kaldt vann med oppkuttede kiwibær i stående i kjøleskapet til enhver tid. Tips! Del kiwibærene i to og frys de ned, superfreshe isbiter!

– de er supre å ha med i veska som en liten snack på farten, eller i matboksen hvis du har barn

– dypp de i smeltet sjokolade! Det er også en morsom idé til kakebord, kjøp lollipop-pinner, stikk de inn i et kiwibær og dypp i sjokolade.

– i salat! Superdigg i både fruktsalater og som et friskt innslag i vanlige salater

Har du lyst til å teste ut kiwibær? Du finner de i Kiwi, Spar og Meny butikker over hele landet.