Dette har vi sett, hørt og lest

KULE SERIER, FINE PODKASTER OG GODE BØKER 

Vi elsker å lytte til gode podkaster, se en god serie eller roe det helt ned med en bok i hånden. Og på denne tiden av året, der man går mot en tid med mer innekos – så setter vi ekstra stor pris på nye tips til ting å se, lytte til eller lese i. Derfor vil vi dele våre favoritter med dere, i håp om at dere også finner noen nye favoritter på listen vår!

1. Har du fått med deg serien High Fidelity som går på TV2 Sumo med drømmedama Zoe Kravitz i hovedrollen som Rob? Altså, kulere serie og hovedrolle skal du lete lenge etter. Rob er en stor fan av musikk, popkultur og fem på topp-lister – hele redaksjonen vil være Rob, hun er for kul! Bare synd det ikke blir en sesong 2, den hadde vi gledet oss til.

2. Vi har både lyttet til bøker og lest bøker i sommer, og en bok som traff godt var Pust for meg av Cecilie Enger. Pust for meg er en roman om tre generasjoner kvinner, om sårbarheten ved å være avhengig av sine nærmeste og om å miste kontrollen over sitt eget liv. Man kan holde ut smerte så lenge den har et formål, men hva når den ikke har det? Og den dagen man ikke lenger føler seg behøvd, hvem er man da? En skikkelig fin roman.

3. Podkasten Tobias har vi også begynt å høre på. Det går ikke ann å høre på denne uten at tårene begynner å renne! Harald Eia og Nadina Bouhlou forteller om månedene hvor de klamret seg til håpet og om tiden etter.

4. Raw & Real – Conversations with Billie and Tiril er også på podcastlisten vår nå. Det har ikke kommet ut så mange episoder enda, men disse to kule damene er verdt å følge med på!

5. Vi har også fått med oss litt skandinavisk krim i det siste, både DNA og Før vi dør anbefales. Begge to finner du på NRK. Den nye serien Young Wallander på Netflix er også et must å få med seg!

6. I may destroy you er en rå og ærlig serie som tar opp noen viktige og vanskelige temaer. Du finner den på HBO.

7. Og du, står du foran bladhylla på Narvesen og er på utkikk etter litt inspo – Vogue Homme har masse kul inspo på fotofronten, RUM er supre på interiør og danske Eurowoman leverer alltid.

8. Vi gleder oss også til serien We are who we are som har premiere på Netflix midt i september, traileren ser veldig lovende ut!

9. Maria Borelius har kommet med en ny bok, Bliss – verdt å få med seg for dere som likte hennes forrige bok Helserevolusjonen.

Og du, har du noen tips til hva vi bør lese, titte eller lytte til? Send oss en DM på Instagram da vel, vi setter stor pris på alle tips!

Happy weekend sweets!