One to visit in Copenhagen

INTERIØRSKATTER OG VINTAGE I KØBENHAVN

Med nye hjem, flytting og renovering for flere i redaksjonen så er vi litt ekstra på jakt etter interiørinspo i disse dager. Og Danmark er et land vi ofte vender blikket mot – de er bare så rå på design og interiør! Og nå har vi kommet over et kult konsept vi vil besøke på neste Københavnbesøk.

Ruby Atelier er en interiørdestinasjon for deg som er ute etter de unike vintageskattene og moderne klassikere. De har et eget atelier og butikk i Bredgade 22 i København. Men du behøver ikke ta turen til København for å oppdage skattene deres, de har også en butikk og galleri online.

Hvem drømmer vel ikke om disse skattene av Alvar Aalto? Den bølgeformede skilleveggen er helt A-M-A-Z-I-N-G!

Liker du det du ser? Da kan du følge Ruby Atelier på Instagram for mer interiørinspo og herlige vintagefunn!