En snill grønn smoothie

FROSNE GRØNNSAKER GIR EN EKSTRA BOOST

Er du litt skeptisk til de grønne smoothiene? Vel, da kan nettopp denne være en variant for deg. Den er mild og frisk i smaken, og proppet med ting som er bra for deg. For å booste smoothiene våre litt ekstra, så er vi glade i å bruke frosne grønnsaker i de. Før så har frossen spinat vært en favoritt, men akkurat nå er det posene med frossen brokkoli og blomkål det går mest i.

Her er oppskriften på vår enkle, snille grønne kontorsmoothie! For å lage en stor porsjon (nok til oss 3!) så trenger du en pose frossen brokkoli og blomkål, en ananas, et par lime og litt fersk mynte.

Putt posen med de frosne grønnsakene i en blender, skvis over saften fra to lime, fjern skallet på en ananas og tilsett sammen med en håndfull mynte. Tilsett cirka en kopp vann og blend i vei!

Når smoothien har fått en jevn konsistens så heller du den i noen fine glass – det er ekstra hyggelig å bruke de fine glassene til hverdags og!