Hei fine september!

DEN FØRSTE EKTE HØSTMÅNEDEN

Vi gleder oss til et crispy drag i luften, naturen som endrer farger rundt oss, all den deilige strikken, varme kopper med te, masse deilig kokkelering med høstens råvarer og mer innekos. Høsten er ganske så fin, spør du oss!

Men vi lurer også på en ting, og det er hva dere har lyst til å se mer av hos oss denne høsten! Derfor kjører vi nå en liten spørsmålsrunde på Instagram, der vi ønsker input fra dere!

Klikk deg inn på våre stories og fortell oss hva du kjenner at du vil ha mer av fremover. Vil du ha mer fokus på deilig yoga og avspenning, inspirasjon til sunne og gode middagsretter, noen tips til høstgarderoben – please tell us!

Enn så lenge håper vi at dere nyter den første dagen i den nye måneden, september har i hvert fall vist seg fra en nydelig side denne dagen!