Trykk på reset knappen

DE SMÅ PAUSENE ER VIKTIGE

I dag slår vi et lite slag for de små pausene! Det er ikke bare alle de digitale og tekniske dingsene rundt oss som trenger å resettes, vi trenger også noen små pauser for å yte best mulig. Korte og hyppige pauser gjennom dagen gjør deg både mer effektiv, kreativ og konsentrert. Og man klarer bedre å skyve unna stressfølelsen hvis den dukker opp. Ergo, man har det mye bedre med seg selv!

De små pausene i løpet av jobbdagen kan være at man tar med seg kaffekoppen ut på balkongen og får  noen minutter frisk luft, det kan være en liten gåtur, eller bare en liten stund der du gjør noe helt annet. Lytt litt til en spilleliste du er glad i, gjør litt kontoryoga, eller ta 10 minutter med en meditasjonsapp (vi har anbefalt flere gode apper, du finner en del av de her). Eller bare finn et stille rom, finn en behagelig stilling og lukk øynene – gi deg selv litt ro. Bare gjør noe helt annet!

Men husk også de små pausene i den hektiske hverdagen! Dagene kan ofte gå i ett, der man flyr fra det ene til det andre. Ta deg noen minutter når du trenger det, og legg gjerne inn disse minuttene når du føler det er litt mye som skjer på en gang. Fem minutter der du puster godt og kobler helt av mellom jobben og henting i barnehage, mellom skole, jobb og trening eller før du går inn døra hjemme etter en travel dag – slik at du kan legge fra deg alle jobbtankene som surrer i hodet og la hodet omstille seg. Da får du litt tid til å riste av deg dagen som har vært så langt, og innstille deg på resten av dagen. Ta deg litt tid til å resette hode og kropp, så flyter hele dagen litt bedre!