Vi drømmer om Sicilia

BLI MED TIL VAKRE, RUSTIKKE ITALIA

Har du også en forkjærlighet for Italia, for interiører med masse patina og rustikke detaljer, for oppussingsprosjekter og mennesker som tar litt annerledes og kule valg? Vel, da har vi et lite sukkertøy av en serie til deg! Vi har fulgt interiørdesigneren, antikkelskeren og den kreative sjelen Marie Olsson Nylander på Instagram i en lang stund. Og da hun og mannen Bill kjøpte seg hus på Sicilia og det ble TV-serie av det, da visste vi at dette kom til å bli en must see.

I Husdrömmer i Sicilien får vi bli med Marie og familien på deres jakt etter drømmehuset i Italia og oppussingen av Palazzo Cirillo, det rosa huset fra 1700-tallet som de forelsker seg helt i! Vi elsker hvordan de tar vare på patina og de rustikke detaljene i det de kaller en varsom og forsiktig renovering. Husdrömmer i Sicilien kan du se på SVT Play. Og har du lyst til å se mer av coole Marie og hennes prosjekter, så finner du masse herlig interiørinspirasjon på hennes Instagram.