1 hylle – 3 stiler

VI HAR STYLET KJØKKENHYLLA PÅ KONTORET PÅ 3 FORSKJELLIGE MÅTER 

Føler du at det er på tide med en liten forandring hjemme? Den gode nyheten er at det ikke krever stort å skape et helt nytt utrykk. De fleste av oss bytter ikke ut servise, kopper og kar hver måned, men uttrykket kan allikevel føles nytt og fresht med små grep. Vi har brukt det samme serviset og glassene i alle bildene, men skapt tre helt forskjellige utrykk med kun noen få elementer.

1.  På den første stylingen har vi valgt å spille på stålelementene og de blå, kalde tonene. Kjør på med forskjellige høyder. En høyde trenger ikke alltid være et bilde, det kan for eksempel også være et åpent magasin med de kuleste bildene du vet om akkurat nå. Husk å ikke overfylle hyllen din, lag rom for plass og luft mellom de ulike elementene i hyllene – det gir både oversikt og ro for øyet.

2. Her ønsket vi å skape en varmere og renere setting. Litt mer organisk om du vil. Frukten trenger ikke puttes i den vanlige «fruktskålen», de kan like fint ligge oppå stabelen med tallerkner som pynt. Trekrakken er genial å bruke for å få ting opp fra benken, og trerammen rundt bildet på øverste hylle binder det hele sammen og er med på å understreke stilen vi er ute etter. Det skaper en fin harmoni!

3. Ikke vær redd for å bruke elementer fra stuen din på kjøkkenet også – slik som vakre bøker og bilder. Bøker, oppskrifter og magasiner er geniale inspirasjonskilder de dagene du ikke helt vet hva du skal ha til middag, eller om du trenger noe å lese på mens maten gjør seg klar. Også ser det råfint ut i hyllene, er du ikke enig?

Det du skal ha fremme bør gjerne harmonere i fargene for at utrykket ikke skal bli rotete, så velg gjerne bøker i samme fargetone eller med samme uttrykk. Friske blomster hører alltid med og er supert å bruke for å lage høydeforskjeller og friske innspill!

Håper du ble inspirert til å gjøre litt om i hyllene hjemme hos deg!