One to visit in Copenhagen

DENNE PLASSEN VIL VI BESØKE NESTE GANG VI ER KØBENHAVN

Noe som står høyt opp på ønskelisten til hjemmene våre, det er nydelig keramikk. Og på The Tortus Studio i København er det proppet med nettopp det. Og ikke bare er det masse lekker håndlaget keramikk, men du kan også bli med på workshop og lage din egen keramikk!

Det er Eric Landon som er mannen bak The Tortus Studio, han er en dyktig keramiker og designer utdannet ved Danish School of Design og har drevet med keramikk siden han var 16 år. Det legges stor vekt på den klassiske formen for håndverk som keramikk er, samtidig som det leker med former, uttrykk og teksturer som føles moderne og tidløse.

En workshop og et besøk til dette studioet står høyt oppe på ønskelista! Har du lyst til å se mer av hvordan de vakre vasene og krukkene lages? Ta en titt på Eric Landon sin Instagramprofil, der du får finner mange vakre små snutter fra designprosessen.