30 minutter yoga med Hanne

30 MINUTTERS YOGAØKT FOR STYRKE, CORE OG SMIDIGHET

Har du lyst til å starte helgen med en deilig yogaøkt der du får opp pulsen litt? Her deler vi en 30 minutters økt med Hanne Sofie og lille firbente Tia. En perfekt liten økt du kan gjøre hvor som helst, rull ut matten i hagen eller på terrassen og bli med! Vi lover deg at det kommer til å brenne godt i kroppen, samtidig som du får en deilig strekk.

 

Vi elsker slike effektive små økter, som gjør det lett å sette av tid til gjennomføre. Da er det enklere å finne tid til å rulle ut matten, tenk så deilig å finne seg litt skygge under et tre og sette av en liten halvtime til seg selv etter en dag på stranden.

Fikk du lyst til å teste ut mer yoga? Vi har tidligere delt flere deilige økter med Hanne Sofie, her finner du en deilig yogaflyt på 15 minutter, 3 øvelser som er perfekte å starte dagen med og noen deilige kontorøvelser for å få jobbet godt med ømme skuldre og stiv nakke. Namaste!