Pleie til sommerhåret

DENNE GJØR SKIKKELIG GODT FOR HÅRET

Vi er kanskje ikke de eneste som trenger å gi håret vårt en skikkelig god kur etter en sommer med sol, sand og saltvann? Vi har tidligere tipset om flere produkter fra OUAI og denne hårkuren er den nyeste favoritten. OUAI er hårserien fra en av verdens hotteste hårstylister, Jen Atkin, som blant annet styler hele Kardashian-klanen, Gigi Hadid og en rekke andre.

Kuren inneholder ekstrakt fra tamarindfrø, som er naturens versjon av hyaluronsyre og som tilfører fuktighet og skaper en barriere rundt håret for å kapsle fuktigheten inne. Keratin som binder seg til skjellaget for å glatte ut og reparere skader, en blanding av aminosyrer som styrker og forsterker hårstrukturen. Og artisjokkbladekstrakt som skal gi håret et transparent beskyttelseslag for å forsegle og beskytte hårfargen fra UV-skader. Etter 5 minutter med denne kuren i håret, føles det mykt, fresht og ikke minst lukter det himmelsk! Fra tørt og uregjerlig til supersoft på noen få strakser – ja takk! Og et stort pluss, OUAI er kjent for de deilige duftene på hårproduktene sine. Du vil forstå hvorfor når du åpner ditt første produkt derfra!

OUAI er et brand vi har pleid å kjøpe med oss når vi har vært på reiser utenlands, men nå er det også å få tak i her hjemme.