Den siste sommermåneden!

PLUTSELIG VAR AUGUST HER!

Med ett sto det august på kalenderen, den siste sommermåneden. Litt vemodig siden vi ikke er helt klare for å gi slipp på sommeren, men også ganske deilig! Vi gleder oss over at vi fortsatt kan bruke sommergarderoben en stund til, men at vi også kan ta frem noen av de deilige strikkegensere og favorittjeansen fra skapet. Vasene hjemme fylles fortsatt med søte sommerblomster, noen fra hagen og andre fra blomsterhandleren på hjørnet. Og solsikker, vi har helt oppheng på solsikker!

August er måneden vi vil bruke til å skvise ut de siste fine sommerminnene, og samtidig forberede oss på at høsten er på vei.

Har du forresten tips om noen kule jeans? Send oss en DM på Instagram da vel! Vi elsker Levi’s sin 501 Cropped, men er på utkikk etter noen nye freshe modeller!

Bluse fra Monki, jeans fra Levi’s.