Våre Oslo favoritter

EN LITEN MOTEPERLE PÅ GRÜNERLØKKA

I disse vakre lokalene ligger det en liten perle av en butikk, i en av Grünerløkkas sidegater, nemlig Ensemble. Hver gang vi kommer inn her, så føler vi litt på følelsen av å være på shopping i en annen by, i et annet land. Det er en slik type butikk man tilfeldigvis kunne funnet når man var i Stockholm eller København, der både interiøret, de små detaljene og de nøye utvalgte varene inspirerer. Faktisk så tror vi at vi må spørre etter fargekoden på veggene neste gang vi er innom, så fin!

En ting som definitivt skal bli med hjem neste gang, det er disse røkelsespinnene fra Incausa.

Her finner du nøye håndplukkede klær, sko, tilbehør, smykker, vesker, interiør og litt til baderomshylla. Vi har allerede sett oss ut et par fine rødfarger i lakkene fra Nailberry.

Et lite tips er å sjekke ut det fine skoutvalget deres, blant annet freshe sandaler fra ATP Atelier – et lite tips hvis du er ute etter klassiske, lekre sandaler med fine detaljer. Ellers fører de blant annet merker som Rodebjer, Faithfull the Brand, Les Coyotes de Paris og Totême.

Ensemble finner du i Nordre gate 13 på Grünerløkka, vel verdt et besøk!