Besøk disse Oslo favorittene

NOEN FAVORITTER Å BESØKE I SOMMER 

Det blir kanskje ikke så mye reising som man hadde håpet på i sommer, men vi ser på det som en genial mulighet til å utforske mer av egen by. Vi har opp i gjennom samlet en god del av Oslo sine nydelige perler og er stadig på jakt etter flere. Her kommer et samleinnlegg med noen av våre favoritter vi anbefaler deg å sjekke ut!

FRODIGE FRØKEN FLOOD BLOMSTER

På Sofies Plass på Bislett så finner man en liten skatt av en blomsterbutikk. Frøken Flood Blomster er en bitteliten blomsterbutikk som bugner av grønne og blomstrende fristelser. Den består bare av to små rom, men de er fylt opp med vakre blomster, freshe planter og litt interiør.

Lyst til å stikke innom? Du finner de på Sofies Plass 3 på Bislett. (Ps. Åpner igjen mandag 27. juli)

FRANSKE VIBBER PÅ GRUNERLØKKA 

Visste du at Oslo har en perle av en butikk som er fylt opp med franske skatter? Hvis ikke bør du ta en titt innom Fransk Bazar. Fransk musikk spilles utover høyttalerene og butikken bugner av fine franske møbler og interiør, hvem vil vel ikke ha et lite stykke Frankrike hjemme hos deg?

Lyst til å stikke innom? Grünersgate 5 er adressen.

GODE BAKEVARER OG VAKKERT INTERIØR

Dette vakre taket har du sikkert sett at har dukket opp på Instagram før? Det er helt fantastisk! Visste du at taket er hentet fra et bakeri i Paris og er fra ca 1930? Lampen skal visstnok være fra et lite slott i Toulouse området. Åpent bakeri på Frydenlund er verdt et besøk, både på grunn av taket og det gode bakverket. Et perfekt sted å roe ned en ettermiddag.

Lyst til å stikke innom? Frydenlundgata 2 er adressen.

HAPPY FOODS ER EN SKIKKELIG FAVORITT 

Ren, frisk og mostly vegan med fantastisk god mat, bowls og kaker! HAPPY FOODS er stedet bør du stikke innom for en deilig og fresh lunsj. All mat lages fra bunnen av og grønnsakene kommer fra Bergsmyrene som dyrker biodynamisk – Yummi!

HAPPY FOODS som ligger i Neuberggate 2 a, like ved Vestkanttorget.

FRANSKE VIBBER, DIGG SJOKOLADE OG HERLIGE DETALJER

Hos Découvreur finner du alt fra fantastiske planter, til smått og stort innen interiør, håndstrikk fra Sør Amerika, håndplukket kunst og masse lekre detaljer til hjemmet. Husk å sett av god tid når du besøker butikken, for her er det så mange detaljer å få med seg! Kjøp med deg deilig økologisk sjokolade. Sjokoladen er laget på en gård i Trøndelag som Découvreur-teamet har vært med å utvikle smakene på.

I et eget skap finner du også håndplukkede vintageskatter fra Chanel – Vi har lyst på alt!

Sånn, dette er noen av våre Oslo favoritter vi anbefaler deg å stikke innom i sommer! Lyst til å sjekke ut fler? Du finner alle våre favoritter her.