3 fine sommergaver

HVORDAN GJØRE EN GAVE EKSTRA KOSELIG

Denne sommeren tilbringer vi alle her hjemme, og vi har endelig fått treffe igjen en del mennesker vi ikke har sett på en stund. Da er det ekstra hyggelig å ha med seg en fin sommergave! Vi i redaksjonen har plukket ut hver våre favoritter fra Rosendahl og Kähler, og vil her tipse om noen fine måter å gjøre litt ekstra ut av gaver du gir bort!

Marthe sin favoritt er den fine Hammershøi vasen i fargen Birk fra Kähler. En nydelig vase med klassisk fasong, og riflet struktur som gir den et spennende utrykk. Når man gir bort en flott vase, så er det alltid ekstra hyggelig å gi den fra seg fylt med vakre blomster!

Få ting er så hyggelig som en sommerlig piknik! Så hvorfor ikke gi bort en i gave? Grand Cru Take er et superfresht piknikservise laget i bambusmelaminkomposit, superpraktisk og lett å ha med seg på mange av sommerens turer. Titte har fylt en kurv med Grand Cru Take, litt å spise på og gir bort en fullverdig piknik til noen som fortjener det.

Hvem har vel ikke lyst på Hammershøi Poppy serviset fra Kähler? Så fantastisk fint! For å gjøre gaven ekstra hyggelig, legger Randi ved en god te og litt ferskt bakverk. Hvor deilig er det vel ikke å innvie det nye serviset med en gang, med deilig te og croissanter? Da blir det et lite øyeblikk man kommer til å huske.

Det er alltid mye hyggeligere å både få, og gi gaver det er lagt litt flid i!