A sunkissed look

SOLKYSSET HUD PÅ ET BLUNK

For litt siden så fikk vi noen tilbakemeldinger der dere ville ha noen tips til gode selvbruningsprodukter! Og her har dere en av favorittene. En selvbruner i oljeform, som er perfekt for deg som vil ha en selvbruner som er enkel og rask å bruke. Det er en tørrolje som trekker seg inn i huden på et blunk, slik at du bare kan kle på deg med en gang og gi den et par timer på å utvikle fargen.

Den gir en fin brunfarge i løpet av kort tid, og er perfekt å bruke flere dager på rad for å bygge opp den intensiteten man ønsker. Også lukter den heller ikke selvbruner – tommel opp! Et lite tips når du bruker selvbruner, gi alltid huden en god skrubb først, så får du en jevn og fin farge som varer lenger.

Bondi Sands får du blant annet kjøpt på Kicks, Vita og Lyko.