En liten pause i skyggen

TO TING VI DIGGER: FORFRISKENDE DRIKKE OG NO FOOD WASTE

Husk å ta deg noen gode pauser når sommerdagene er på sitt varmeste, gjerne med en god bok og deilig drikke i hånden. En favoritt hos oss er DASH Water. Friskt boblende vann smaksatt med fersken, agurk, sitron, solbær eller bringebær.

Og det fineste av alt – DASH Water inneholder ikke noe sukker, ingen kunstige søtningsstoffer eller kunstige smakstilsetninger –  kun vann, bobler og snål frukt! Du vet de litt rare og odde fruktene, grønnsakene og bærene som ikke helt passer inn i standarden i butikkhyllene? De er alle velkommen hos DASH Water. Fordi det indre teller, og smaken er akkurat like god – YES, til no food waste!

DASH water smaker fantastisk godt, en skikkelig favoritt i sommersola og perfekt å ha med seg hvor enn du skal tilbringe ferien.

Nå får alle våre lesere 30% på alle DASH produktene på Leske.no. Klikk dere inn her og bruk rabattkoden DASH, rabattkoden gjelder til og med 19.juli. Bestill nå og få varene levert på døra!