Appelsin + basilikum

BRUK URTER NÅR DU JUICER

Å gå ut på balkongen eller i hagen og hente friske urter, det er en av disse små gledene som sommeren byr på! Ikke bare er det koselig, men alle de friske urtene smaker jo så deilig. En favoritt hos oss er å bruke urter i ferskpresset juice og smoothies. Slik som i denne grønne, friske varianten med appelsin, kiwi og basilikum!

Her har vi jukset litt og brukt en ferdig appelsinjuice som vi har løftet opp et par hakk med å tilsette litt ekstra godsaker. Alt du trenger er et glass appelsinjuice, to kiwi og en raus neve med basilikum. Kjør alt sammen i en blender eller bruk stavmikser.

Tilbringer du sommeren på hytta eller et annet sted der du ikke har alt av kjøkkenutstyr? Da kan vi anbefale å investere i en bullet blender, en slik miniblender der du lager juicene direkte i juiceflasker. Vi har OBH Nordica sin Smoothie Twister Blender, den tar liten plass og er super å bruke til juicer, smoothier, supper og lignende!