Et tips til Norgesferien!

PAKK BILEN OG OPPLEV NORGE

Ønsker du å oppleve norsk natur på sitt beste? Da har vi et lite ferietips til deg! Vi dro på Norgesferie og elsket det. Velg en destinasjon, pakk bilen og kjør. Norge har så utrolig mye vakkert å by på! Og her er en av våre Norgesfavoritter.

Turen gikk til Romsdalen, nærmere bestemt Åndalsnes, midt mellom høye fjell, fjorder og elver. Her finner du blant annet Trollstigen, Trollveggen, Romsdalseggen, Nordfjellet og Romsdalshornet. Apropos fjellturer og Åndalsnes, hvis du har vært på vandring over Romsdalseggen og kommer ned igjen i Åndalsnes, da anbefaler vi en liten stopp innom denne digge plassen, her finner du masse hjemmelagde kaker og kortreist økologisk mat.

Her er det mange fine muligheter for å slå opp telt på de mest idylliske plassene. Området er perfekt for å gå utallige fjellturer, nyte kveldsmaten rett ved en sildrende elv og våkne av solen som titter frem over høye topper.

Er du personen som heller ønsker en god seng, deilig mat, med andre ord setter pris på luksus? Eller kanskje du er nybegynner i naturen og foretrekker å sove under tak? Da kan du booke deg inn på perlen Hotell Aak, Norges første turisthotell. Der kan du få guidede turer, leie sykkel og tips til alt som er hvert å oppleve i tinde-hovedstaden i Norge.

Vi skal helt klart tilbake til Åndalsnes og vakre Romsdalen. Ønsker du å booke tur hit kan du gjøre det via Journeys.