Hei fra babyboblen

HEI ALLE FINE LESERE!

Hei fra babyboblen! Det føltes ut som en evighet siden jeg har vært innom her og sagt hei! Og mye har skjedd siden sist. Jeg har fått verdens fineste lille datter som ble født når hele Norge var under lockdown grunnet Covid 19, det har vært permiteringer, jeg har lansert min nye makeupline Beauty Camilla Pihl, neste års vår og sommerkolleksjon til Camilla Pihl er ferdigstilt, både jeg og Poppy har vært på coveret på Elle, jeg er midt i renovering av nytt hjem som endelig snart er klart og ikke minst så har jeg mammaperm så derfor har dere ikke sett så mye til meg her inne., men tenkte jeg ville poppe innom si hei til alle dere som følger oss.

Sommeren skal brukes til å flytte inn i nytt hjem, henge med Poppy og ikke minst legge planer for en veldig spennende høst. Både jeg og resten av redaksjonen gleder oss til å ta fatt på høsten med nye blanke ark og vi har masse spennende planer for dere her inne som vi gleder oss veldig til.

Så nyt sommeren fine folk! Og vil dere følge meg i min nye babyhverdag frem til jeg er tilbake fra mammaperm så finner dere meg på instagram under camillapihlno.