3 lydbøker å lytte til i sommer

SOMMER ER PERFEKT TID FOR LYDBOK

Få ting er så deilig som å koble helt ut med en god bok på øret, enten vi er på stranden, på road trip eller ute på tur i naturen. Det er noe helt eget med en god bok på øret, la seg rive med av historiene og drømme oss bort i en annen virkelighet! Vi jentene i redaksjonen har plukket ut hver vår favoritt for øyeblikket, som vi vil dele med dere! I sommer kommer vi til å lytte mye på lydbøker, og dele våre favoritter med dere gjennom sommeren – for flere tips til gode lydbøker følg med på vår instagram.

Den første favoritten er Jo Nesbø sin Kniv, nok en fantastisk spennende bok om Harry Hole. På ekte Jo Nesbø vis så blir man raskt revet med og klarer knapt å legge fra seg øretelefonene. Anbefales for deg som liker krim og spenning!

Den andre anbefalingen er Bare et menneske av Kristine Næss. Kristine Næss skriver så velformulert og gjenkjennbart, man blir bare dratt inn i hennes romaner. Denne romanen ble nominert til Nordisk råds litteraturpris i 2015 og anbefales varmt!

Den siste boken vi vi anbefale dere nå, er Terapeuten av Helene Flood. En superspennende psykologisk thriller som er så godt skildret at det går kaldt nedover ryggen.

Følg med på vår instagram i sommer for flere tips til lydbøker vi lytter til i sommer!

Har du også lyst til å fylle sommeren med gode lydbøker? Registrer deg på denne linken eller send pihl til telefonnummer 2280 for å få 4 ukers gratis lytting med Fabel (gjelder nye abonnenter).