Et tips til jenteturen!

EN FIN TING Å GJØRE SAMMEN

Åååå endelig er det sommer, sol og vi har litt mer tid med de vi er glad i! Vi har tidligere tipset om venneboksen til FuelBox, og da vi nylig tok en liten staycation sammen, så var denne med. Det var skikkelig gøy og det ble mye latter, noen overraskelser og skikkelig gode samtaler sammen.

Dette er den helt perfekte aktiviteten om du skal på en venninnetur i sommer! Om det er på hotell, hytta, stranda eller fjellet så er FuelBox superenkelt å pakke med seg i bagen. Den lille boksen er full av kort med ulike spørsmål som får i gang samtaler man ALDRI ville kommet inn på ellers. Så gøy!

Det finnes en rekke ulike FuelBox’er, blant annet for par og familier, så du finner en passende boks for enhver anledning der man samles med de man er glad i.

Nå får alle våre lesere 100,- i avslag på FuelBox med koden PIHL. Rabattkoden gjelder til og med 9. juli og du får fri frakt ved kjøp av to bokser eller mer.