Hei fine juli

FINE TING Å GJØRE I JULI

Plutselig var du her juli, den ekte sommermåneden! En skikkelig fin måned der tiden går litt saktere, man plutselig har masse tid til å gjøre de tingene man har lengtet etter. Nyt juli til det fulle, og fyll den med ting som gjør deg godt!

Her er 7 fine ting vi har tenkt å fylle juli med!

1. Bade så ofte og så mye som mulig! Å være ute i naturen og bade i vann er ren terapi for slitne, stressa sjeler. Start dagen med et bad, eller avslutt med et deilig kveldsbad.

2. Juli og ferietid betyr tid til å lese de bøkene du har har hatt liggende på nattbordet, eller lytte til alle de lydbøkene du har lagret. Finn deg en hengekøye, en deilig liten spot i skyggen eller nyt en deilig lydbok på en fortauskafé.

3. Vær spontan. Legg bort klokke og kalender og bare la livet flyte litt, gjør det du vil, når du vil.

4.  Kanskje du skal gi meditasjon et forsøk! Det er ikke vanskelig og det trenger ikke å ta mer enn 5 minutter. Kanskje det føles litt rart i starten, men gi det litt tid – så vil du plutselig merke hvor godt det kan gjøre. Vi anbefalte denne fine meditasjonsappen for litt siden, håper du liker!

5. Gi kroppen masse god næring! Her finner du 3 deilige smoothies med bær, og under nourish-fanen vår så ligger det masse sunt og godt!

6. Sett av en regnværsdag og lag deg et skikkelig deilig hjemmespa. Tenn lys, sett på deilig musikk og gi kroppen litt ekstra oppmerksomhet. Ta ansiktsmaske, lakk neglene og skrubb kroppen!

7. Start dagen med en deilig yogaøkt! Denne 15 minutters økten med Hanne er helt nydelig å starte dagen med. Litt tøy og bøy på morgenkvisten gjør underverker.

Og husk, vi holder sommeråpent på camillapihl.no i hele sommer – så stikk innom oss for deilige oppskrifter, inspirasjon og litt gode vibber!

God juli måned fine følgere!