Redaksjonens favoritter for sommerglød

VÅRE FAVORITTER FOR EN FRESH SOMMERLOOK FRA JANE IREDALE

En fresh sommerlook starter med frisk og glødende hud! Vi liker at makeupen dekker det den skal, men at huden skinner gjennom og ser naturlig ut. Vi har sammen med jane iredale plukket ut noen favoritter som sikrer den freshe glødende sommerlooken vi alle er ute etter.

Vi i redaksjonen har hver våre foundation favoritter fra jane iredale. Men det er to produkter både Randi, Marthe og Titte alltid har med som en del av makeup rutinen.

Det ene produktet er Enlighten Plus Under Eye Concealer. En helt ny silkemyk concealer for den sensitive huden under øynene. Dette er et supert 3-i-1 produkt med god dekkevne og bredspektret solfaktor 30, altså beskyttelse både mot UVA og UVB stråler. I tillegg inneholder den pleiende ingredienser som jevner ut de fine linjene og hudtonen under øynene. 

I tillegg har vi alltid med de geniale fuktsprayene som både gjør makeupen ekstra holdbar og gir den ekstra touchen av glødende sunn hud.

Det er ikke tvil om at all makeup ser bedre ut på en sunn og frisk hud. Og nettopp det at jane iredale sine produkter inneholder pleiende ingredienser er det som gjør dette til en virkelig favoritt her hos oss. Dette er det beste av to verdener der hudpleie og makeup forenes og makeupen faktisk gjør godt for huden!

jane iredale får du kjøpt hos en rekke forhandlere over hele landet, finn din nærmeste forhandler her.

Har du lyst til å se hele vår sommerrutine for en skikkelig fresh og glødende sommerhud? Følg med på Instagram de neste dagene – der deler vi våre favoritter og hele rutinen vår!

Under finner dere en oversikt over alle produktene vi har brukt:

Marthe: Enlighten Plus™ Under Eye Concealer – No.1, Glow Time® Full Coverage Mineral BB Cream – BB4, Amazing Base® Loose Mineral Powder SPF20 – Warm Sienna, Bronzer – Moonglow™, Hydration Spray – Pommisst™, Lipdrink® Lip Balm SPF15 – Crush.
Randi: Enlighten Plus™ Under Eye Concealer – No.1, Chisel Powder Brush, Amazing Base® Loose Mineral Powder SPF20 – Golden Glow, Purepressed® Base Mineral Foundation – Warm Sienna, Hydration Spray – D2O™, So-Bronze® Bronzing Powder – No.2, In Touch® Cream Blush – Candid, Lipdrink® Lip Balm SPF15 – Flirt.
Titte: Enlighten Plus™ Under Eye Concealer – No.1, In Touch® Cream Blush – Charisma, Glow Time® Full Coverage Mineral BB Cream – BB5, Blending/Contouring Brush, In Touch® Highlighter – Comfort, Hydration Spray – D2O™.

For mer inspirasjon og mer informasjon om produktene, klikk deg inn på jane iredale sine sider.