3 X smoothies med røde bær

DEILIGE OG FORFRISKENDE SMOOTHIES AV RØDE BÆR

På sommeren er smoothies en stor favoritt! En kald smoothie er forfriskende og deilig når det er varmt ute. Og nå begynner vi jo å nærme oss sesongen for norske bær, så da er det ekstra digg å lage seg et stort glass med noe friskt å drikke!

Dagens variant består av en godt moden banan, en raus håndfull frosne skogsbær, en stor spiseskje peanøttsmør og mandelmelk. Bland alt i en blender og blend til du får en jevn konsistens. Vi digger å bruke nøttesmør i smoothies, det gjør de ekstra mettende og gode!

Ellers har vi tatt frem noen deilige røde smoothies fra arkivet. Slik som denne spennende varianten under her, med blant annet jordbær, rødbete og stangselleri!

Og denne deilige smoothien med granateple, blåbær og nøttesmør som topping! Yummie!