Hjemmelaget iste på 1-2-3

LATE SOMMERDAGER MED ET GLASS HJEMMELAGET ISTE I HÅNDEN 

Iste er så godt, og noe av det beste vi kan få servert på varme sommerdager. Så leskende og digg! Den isteen du får kjøpt på butikken er ofte full av sukker, så hvorfor ikke lage supergod iste hjemme – det er jo så enkelt!

SÅNN GJØR DU:

Kok opp ca 1 liter vann og legg i 1-2 teposer av typen du liker best og la det trekke som anvist på pakken. Trekk heller teen litt for kort enn for lenge, da te raskt kan bli litt beskt på smak dersom det trekker for lenge. Dersom du ønsker litt søtning kan du røre inn litt honning mens vannet fortsatt er varmt. Smak deg litt til, så finner du fort den rette balansen for deg. La teen avkjøle seg på kjøkkenbenken. Når den er ferdig avkjølt så heller du den over i en karaffel med lime og sitronskriver, og selvfølgelig masse isbiter. Nyyyyyt!