Dagens office style

-inneholder reklame for Camilla Pihl Wear-

SOL, SOL OG BITTELITT REGN

Vi elsker at juni har vist seg fra sin beste side, men satte utrolig pris på noen dager med regn. En gråværsdag innimellom er veldig velkommen, en dag der man endelig kan få unnagjort noen av de tingene man har ventet litt med når det har vær sol og godvær. Eller bare en dag man kan slappe av på sofaen med god samvittighet.

Mesima Dress fra Camilla Pihl Wear er en skikkelig favoritt nå, men kommer til å bli like fin utover høsten og vinteren. Elsker de lange ermene, de fine blondedetaljene og den voluminøse fasongen. Akkurat nå styles den med sandaler eller sneakers, men når høsten kommer så er den superfin til ankelboots.

Camilla Pihl Wear har forresten startet sommersalget, så nå kan du sikre deg Mesima Dress til en ekstra fin pris.

Kjole fra Camilla Pihl Wear, sandaler fra H&M.