Varme samtaler og latter

EN FIN MÅTE Å KOMME LITT NÆRMERE HVERANDRE

I dag har vi satt av noen timer til å rett og slett blir litt bedre kjent med hverandre. Titte har lenge hatt en FuelBox hjemme og har snakket om hvor fine, underholdende og nære samtaler den gir. Derfor bestemte vi oss for å teste FuelBox VENNER!

Det ble mye latter, mange overraskelser og noen skikkelig gode samtaler. FuelBox er fylt med kort med ulike spørsmål som får i gang de litt dypere samtalene. Man får en bedre forståelse for hverandres verdier, hvordan man har blitt til den man er og et bedre grunnlag for å møte hverandre på den rette måten. Også er det skikkelig gøy!

Vi har alltid så mye på agendaen når vi møtes og dette er spørsmål vi ikke tenker på å stille hverandre i en hektisk hverdag. Nå føler vi at vi faktisk kjenner hverandre litt bedre. Og hvis du kikker i våre siste stories på Instagram så kan du for eksempel finne ut hvordan Marthe og Randi mener de vil deale med en krise – det ble en ganske god latter!

Sett av noen timer av din tid sammen med noen du er glad i, for dette er virkelig en fin måte å komme enda litt nærmere hverandre på! Og perfekt å ta frem en sommerkveld der man er samlet over litt god mat og litt drikke.

Nå får du 100,- i avslag på FuelBoxene med koden PIHL. Her kan du velge mellom en rekke ulike bokser for venner, kjærester, familie eller kollegaer. Rabattkoden gjelder frem til 30.juni og du får fri frakt ved kjøp av to bokser eller mer.