Staycation på Hotel Bristol

GIRLS GETAWAY I EGEN BY

Har du savnet å tilbringe tid med jentene dine? Ta dere en helg sammen i egen by, med deilige hotellsenger, myke store morgenkåper, latter og kvalitetstid sammen og en deilig sen hotellfrokost. Man ser plutselig sin egen by med nye øyne og får et lite avbrekk i hverdagen.

Vi sjekket inn på Hotel Bristol midt i hjertet av Oslo og nøt følelsen av å være turister i egen by. Visste du at at Hotel Bristol fyller 100 år? Det sitter enormt mye historie i veggene her og lokalene er veldig flotte og ærverdige og det er en avslappet stemning der man føler seg veldig velkommen.

I Josephine Baker suiten står en svært fasjonabel seng som Josephine selv insisterte på å få satt på dette rommet, som den stamgjesten hun var. Og ohhh myyyyy, så digg den var å sove i!

Hopp inn i de myke, store morgenkåpene og unn dere room service! En liten fun fact – stamgjestene på Hotel Bristol har egne morgenkåper med deres navn brodert!

En av tingene man virkelig setter pris på når man overnatter på hotell, er de deilige hotellfrokostene. Og den opplevelsen får man virkelig på Hotel Bristol, selv denne sommeren hvor ting er litt annerledes. Her er det ingen ferdigsmurt frokost servert i en pose på hotellrommet. Men man bestiller en deilig frokost fra en stor frokostmeny, og får den servert på bordet. Avokadotoast, nybakte croissanter, yoghurt og granola, ferskpresset juice og deilig kaffe og mye mer.

Fikk du lyst på en staycation på Hotel Bristol, du får -25% i sommer, book ditt opphold her.