Et perfekt sommerkit

DISSE PRODUKTENE PAKKER VI MED OSS PÅ FERIE

Nå er sommeren her og vi håper den blir fylt av dager med sol, bad i sjøen, fine turer i fjellet og gode sommerminner. Og en ting vi alltid sverger til på sommeren, det er gode multiprodukter – smarte produkter som man kan bruke til flere ting. Vi har laget en liten oppsummering av våre favorittprodukter fra Life Exclusive og hvordan du enkelt kan dekke en rekke behov med bare noen få produkter i veska eller sekken. Og husk, du får fortsatt 20% på alle våre favoritter fra Life Exclusive med koden pihl+life i alle Life butikker og på Life.no.

Her er sommerens must have multiprodukter:
Life Aloe Vera gel, basert på ren økologisk Aloe Vera. Supersvalende, fuktighetsgivende og lindrende. Og genial på små hudirritasjoner og lett solbrenthet.
Vi digger at man kan lage sin egen myggspray av kun to ingredienser. Husk Aloe Vera Spray i sommer og du har en naturlig myggspray på et øyeblikk som er mye bedre for kropp og miljø. Oppskriften finner du her.

Kokosolje er det perfekte multiproduktet! Ta med en liten boks med kokosolje hvor du enn skal i sommer og bruk den som hårmaske, på tørre hender og føtter eller til å lage en deilig skrubb (vi har delt en super oppskrift her!). Kokosolje er også supert å bruke som et naturlig alternativ til barberskum når du skal barbere leggene dine.
Ikke glem leppene! Uansett om du er ved sjøen eller på fjellet er det et must å ta vare på leppene. Life sin Lip Balm er basert på 100% naturlige ingredienser og er fri for mineralolje.

Ønsker dere en nydelig torsdag!