Sommerfest i bakgården

SOMMERSTEMNING OG GODE SOMMERVIBBER

På denne tiden av året så er hagen på kontoret helt magisk! Den er så frodig og grønn og det blomstrer overalt. Og da er det ekstra koselig å samles der ute! Så vi bestemte oss for å en aldri så liten sommerfest i hagen.

Er du også av typen som kan savne litt freshe alkoholfrie alternativer? Da har vi en favoritt vi vil dele med dere! Luscombe har deilige boblende økologiske drikker basert på kildevann fra Devon, tilsatt naturlige fruktjuicer og ekstrakter, helt uten kunstige tilsetningsstoffer. Og et kjempeutvalg når det kommer til ulike spennende smaker!

Vi har smakt oss gjennom Luscombe sine deilige drikker, og noen av favorittene våre må bli:
Passionate Ginger Beer, en skikkelig sommerlig versjon av ingefærøl. Her møter heten fra ingefær den friske smaken av pasjonsfrukt. Passer til all sommermat, men ekstra god til grillmaten.
Rhubarb Crush, en deilig boblende miks av frisk rabarbra og vanilje fra Madagaskar. Drikk den alene eller server den til en deilig salat, grillet fisk eller en sommerlig panna cotta.
Sicilian Lemonade, limonade vil alltid være den ultimate sommerdrikken! Og denne varianten med sicilianske sitroner og vanilje fra Madagaskar er en favoritt! Den passer ypperlig til Middelhavsinspirerte retter med mye tomater og hvitløk, tapas eller en deilig sommerlig pastarett.
Damascene Rose Bubbly, en boblende drikk med roser og sitrus! Den perfekte drikken å servere som en velkomstdrikk, til fingemat eller ved siden av jordbær!

Har du lyst til å teste noen digge alkoholfrie alternativer fra Luscombe, eller noe annet fra Leske.no sitt store utvalg? Nå får dere lesere 15% på alt hos leske.no, klikk dere inn her og bruk rabattkoden pihl.

Vi elsker at det er så enkelt og fresht å velge alkoholfritt! Bare fyll et glass med isbiter, fyll opp med din Luscombe favoritt og noen skiver sitron eller et jordbær!

Luscombe har et stort utvalg smaker, slik som hyllebær, kirsebær og tre ulike ingefærøl – klikk deg inn her for å se hele utvalget.