Våre Oslo favoritter

EN SKIKKELIG FIN PAPIRBUTIKK

Vi elsker små hyggelige butikker som spesialiserer seg på et felt, slik som denne lille butikken fylt av notatbøker, fyllepenner, blyanter, almanakker og alt innen papir og skrivesaker. Man har jo ofte litt ulike preferanser når det kommer til hva slags penner man liker å skrive med, hva man trenger at en notatbok skal inneholde og da er det så genialt at det finnes et slikt lite konsept der man bare kan nerde litt og finne akkurat de tingene som passer deg!

For selv om mobilen vår aldri er langt unna, så er det noe helt eget med å skrive ned ting for hånd! Så når det kommer til huskelister, idémyldring og notater – ja da foretrekker vi gamlemåten med penn og papir.

Vi elsker at det er masse å velge i, slik at man kan finne akkurat de blyantene og pennene man synes ligger godt i hånden og glir behagelig over arket. Og skulle man trenge noe litt mer spesielt, som stempler, eller kalligrafipenner – ja da er slike steder verdt å sjekke ut.

Og denne lille perlen av en papirbutikk, den finner du helt øverst på Grünerløkka, rett nedenfor Gevir, i Thorvald Meyers gate 19 og heter Lush Dive.

Vi kjenner at vi må tilbake og kjøpe med oss disse søte små notatbøkene med fransk tekst! Den perfekte lille størrelsen å ha med seg i veska eller ha liggende på nattbordet.

Hvis du ikke bor i nærheten, så har du også mulighet til å klikke deg inn på Lush Dive sin nettside.