DIY håndskrubb med kokos og grapefrukt

GI HENDENE DINE LITT VELFORTJENT PLEIE OG KJÆRLIGHET

Vi er vel ikke de eneste som har litt ekstra tørre hender i disse dager og det er på høy tid å gi hendene litt ekstra omtanke og pleie. Derfor har vi laget en skikkelig deilig håndskrubb, som er perfekt å ha stående ved kjøkkenvasken eller på badet, og som gjør hendene silkemyke og gode.

Alt du trenger er kokosolje, himalayasalt og en valgfri eterisk olje. Vi har valgt en eterisk olje av grapefrukt som har en skikkelig frisk og deilig lukt! Du får nå 20% på alt du trenger for å lage din egen håndskrubb hos Life.no og i alle Life butikker med koden pihl+life.

Er du klar for å skjemme bort hendene dine med en deilig, naturlig skrubb du enkelt lager selv? Her er alt du trenger:
– cirka 1,5 dl Himalaysalt
– 0,5 dl Life Exclusive økologisk kokosolje
– 10-15 dråper eterisk grapefrukt olje 

Finn frem en passende glasskrukke og ha oppi kokosoljen og Himalayasaltet. Bland godt! Synes du det er litt vanskelig å få blandet det godt sammen? Lukk glasset og hold det litt under varmt vann slik at kokosoljen blir litt mer flytende, da er det lettere å få rørt saltet sammen med kokosoljen.

Hvis du synes skrubben blir litt for tørr, så kan du ha oppi litt mer kokosolje. Så rører du inn 10-15 dråper eterisk grapefruktolje, prøv deg litt frem og kjenn etter hvor sterk duft du ønsker.

Har du litt blomsterstrøssel liggende, så gjør det skrubben magisk fin!

Sånn, da er det bare å ta en liten skje av skrubben i hånden og massere godt før du skyller hendene godt i lunkent vann. Silkemyke hender i en fei! Skrubben er også fantastisk å bruke på kroppen eller føttene, for å gjøre huden myk og sommerklar!