God for såre og stive muskler

ER SKULDRENE LITT HØYE? DA BØR DU TESTE DENNE 

Føles skuldrene litt høye for tiden? Mange kjenner kanskje på at det er siste innspurt før sommeren med en lang do-to liste man skal komme seg igjennom, ting skal fikses og avtaler skal landes. Eller man kjenner at kroppen bærer litt preg av den litt annerledesverden vi lever i nå.

Da er det deilig å avslutte kvelden med litt massasje på seg selv. Bruk hendene eller en massasjerulle. Og denne her! Vi har fått skikkelig dilla på å bruke denne deilige muskelavslappende kremen før vi legger oss. Den lukter deilig av rosmarin, sort pepper, lavendel og ingefær og hjelper til med å få satt i gang sirkulasjonen, samtidig som den virker deilig beroligende. Ha gjerne litt ekstra fokus ømme områder slik som skuldre, nakke og føtter. Ååååhh, så digg – dette blir fort en vane!

Vi har bestilt den fra lookfantastic.com, da vi dessverre ikke vet om noen som fører den i Norge.