Et podcasttips til mammaer

ER DU MAMMA OG TRENGER DU EN NY PODCAST Å LYTTE TIL?

Da har vi kommet over en podcast vi tror du vil like! Denne danske podcasten «To the Moon, Honey» tar for seg mammalivet og snakker med ulike mammaer om mammatilværelsen, hvordan de kombinerer familielivet med karriere og alle ups and downs som hører tilværelsen til. Det er også et eget panel som snakker om ulike temaer som er relatert til mammatilværelsen, og egne episoder viet til ulike temaer der man får inn eksperter på hvert enkelt felt. Du må riktignok forstå dansk godt nok til at du synes det er greit å lytte til, da denne podcasten er laget en noen coole danske mammaer.

Hvis du likte podcasten, så bør du også sjekke ut nettsiden til To the Moon, Honey. Der finner du flere intervjuer og artikler som fokuserer på mammalivet, fine tips. Og man blir kjent med en del kule mammaer gjennom tekstene Mama Profiles, blant annet Ditte Isager (kvinnen som blant annet har vært involvert i stjernerestauranten Noma sin suksessreise og utviklingen av GOOP) og fashionistaen Pernille Teisbæk.