Piknik i strandkanten

REDAKSJONEN PÅ PIKNIK MED PLANTEGO 

Nå er virkelig sommeren her, i hvert fall har vi fått følelsen av det denne uka. Og slike deilige dager må man utnytte. Etter endt dag på kontoret pakket vi med oss piknikkurven og avsluttet dagen på Bygdøy med bølgeskvulp, måkeskrik, latter og deilig mat.

Vi har ofte savnet litt enkel og lettvin turmat som også er sunn og fresh, men med Plantego’ sine grønnsakspålegg og Plantego’ sitt peanøttsmør kan du enkelt lage deg en fresh treretters med få ingredienser! Krukkene fra Plantego’ tar lite plass og er proppfulle med smak, helt geniale å ha med på tur. Kutt opp grønnsaker, ta med frukt og bær, en pakke tortillas og du har ikke bare én – men hele tre enkle og god retter du kan lage på tur.

Lyst til å se hvor hyggelig vi hadde det og tre enkle turoppskrifter med Plantego’ sine pålegg? Snurr film da vel!

 

Produktene fra Plantego’ finner du i de fleste dagligvarebutikker, kolonial.no og meny.no.