Your daily feel good tips

MULIGENS DEN VAKRESTE BLOMSTERFORRETNINGEN VI VET OM

I går hadde vi et inspirerende stopp innom en gammel, kjær Oslo favoritt – nemlig Via Ovidia på Skøyen. Hvis du trenger nye planter eller inspirasjon til hjemmet, så er denne lille perlen verdt et stopp. Denne sommeren er det ekstra hyggelig å gjøre det fint hjemme, siden man skal tilbringe mye av tiden her hjemme.

Allerede utenfor butikken blir du møtt av en deilig grønn oase av planter.

Du finner også en rekke håndplukkede småmøbler, litt interiør og masse fine krukker og vaser. Det kan være litt vanskelig å finne fine krukker og potter, men hos Via Ovidia har de klart å finne akkurat de type krukkene man har lyst til å fylle hjemmet sitt med. Og det er alltid så inspirerende å se hvordan de mikser ulike elementer og materialer sammen, det ser så lekende lett ut og resultatet er så vakkert. Så ta deg god tid til å titte når du er her, det er så mange vakre og inspirerende detaljer!

De har også en egen evne til å plukke ut alle de vakreste blomstene og plantene som man ikke finner så mange plasser ellers. Vi elsker!

Har du lyst på mer vakker inspirasjon fra Via Ovidia så kan du følge de på Instagram her, eller besøke de i Karenslyst Allé 20 på Skøyen.