Reiseminner på flaske

DUFTEN SOM BRINGER FREM FERIEMINNENE

Det ligger så mange minner knyttet til duft. Og denne parfymen minner om deilige late dager på ferie, med sol i fjeset og sand mellom tærne. Ikke så rart man blir glad av å minnene den bringer med seg.

På sommeren så liker vi å bytte ut parfymene våre med varianter for håret. Man skal jo som skjent være forsiktig med å bruke parfyme på huden i solen, og det slipper man å tenke på når man bruker parfye i håret. Dessuten er det ekstra deilig å kjenne duften av parfyme som dukker opp når sommerbrisen rusker litt i håret. Disse små flakongene er også mye enklere å pakke med seg når man skal reise, uansett om man skal på hytta eller langt av sted – eller bare ha med seg i veska. Og Mojave Ghost fra en favorittduft fra Byredo, en feminin blomsterduft som blant annet er basert på fiol, sandeltre og magnolia. Duften av deilige ferieminner.

Byredo kan blant annet kjøpes på Heaven Scent og Gimle Parfymeri.