Blomster i små vaser

ET LITE TRIKS FOR Å HA BLOMSTENE LENGST MULIG

Vi elsker blomster, det er en av de tingene som får et hjem til å føles som et hjem! Og her skal du få et lite tips til hvordan du kan utnytte snittblomstene dine best mulig, og få mest mulig glede av de.

Når blomsterbukettene begynner å henge litt med hodet, så tar vi vare på blomstene som fortsatt er fine og kutter disse lavere, og putter de i mange mindre vaser. Har du ikke små vaser så kan du også bruke et gammelt syltetøyglass, eller en fin liten glasskrukke. Sett gjerne en samling med mange vaser i litt ulike høyder og størrelser sammen – det er bare fint, og en fin måte å få mest mulig ut av blomstene dine.

Og du, en slik liten bukett er også veldig hyggelig å sette på badet – en koselig liten velkomst når man skal pusse tennene eller vaske hendene.