Kimono + jeans

PERFEKT LOUNGEWEAR PÅ EN DAG SOM DETTE

På en litt inneklemt fredag er det deilig å hoppe i noen veldig behagelige klær på hjemmekontoret. Og en ting vi gjerne kombinerer med favorittjeansen er en silkemyk kimono. De fine kimonoene som man finner i undertøysavdelingen har ofte fine blondedetaljer, lekre farger eller freshe print – og funker like godt å slenge over en enkel topp og jeans. Man føler seg litt freshere enn i joggedressen, men det er fortsatt veldig komfortabelt å ha på.

Med et par ekstra kopper kaffe og noen chille toner i bakgrunnen så skal det her bli en skikkelig fin fredag.

Kunne du tenke deg noen fine kimonoer i garderoben? Ta en titt i undertøysavdelingen hos H&M eller Lindex – der finner du ofte mange lekre til en fin pris.

Kimono fra H&M, jeans fra Levi’s, topp fra Zara.