Deilig duft til hjemmet

DUFTEN VI ALLTID VENDER TILBAKE TIL

Vi har en forkjærlighet for dufter til hjemmet. Gode duftlys og eteriske oljer setter en egen stemning og er noe av det som tilfører det lille ekstra i hverdagen. Og vi tester stadig vekk ut nye duftlys og deilige duftblandinger, men noen dufter vender vi alltid tilbake til. En av de er klassikeren Biblioteque fra Byredo.

Vi kan godt forstå hvorfor dette er en av de mest populære duftene til Byredo. Det er en deilig, lun duft av blant annet peoner, plommer, vanilje og fersken. Et duftlys som gir en varm, lun og hjemmekoselig stemning. En slik duft man ofte forbinder med høsten, men vi synes også den er helt super å ty til på litt kjølige vår- og sommerdager der innehygge er stikkordet.

Byredo sine dufter og duftlys kan du blant annet få tak i hos Gimle Parfymeri og Heaven Scent.