Få leppestiften til å sitte

TRIKSENE SOM FÅR LEPPESTIFTEN TIL Å VARE

 Vi i redaksjonen har alltid med en leppestift i veska, for en perfect lips er aldri feil! Leppestift er et enkelt triks for å piffe opp antrekket, og tilføre litt farge til et litt trøtt fjes. Men det er alltid kjedelig når fargen forsvinner med en gang eller når du kun sitter igjen med en tynn kant rundt leppa. Ha ha, vi har vel alle vært der?

Dette er våre tre beste tips for en fin leppestift som varer:
1. Gi leppene dine en god skrubb og en god dose fukt før du starter. En leppeskrubb lager du enkelt selv og her finner du to oppskrifter vi delte for en stund tilbake.
2. Gå til innkjøp av en lipliner i passende farge som matcher en eller flere av leppestiftene du har hjemme. Liplineren gjør at fargen sitter godt, samtidig som du unngår at leppestiften flyter utover og at leppestiften legger seg som en strek rundt munnen om leppestiften skulle forsvinne.
3. Påfør leppestift, kyss på et papirtørkle og påfør et nytt lag leppestift!

Da er du klar for å gå ut i verden med fine lepper som varer!